Spring menu over
Eventen var med til at synliggøre, at udviklingen af Hillerøds nye grønne bydel Favrholm er i fuld gang. Samtidig var det en kickstart af Favrholm Pionercamp – et område med en container med en stor overdækket terrasse, som bliver sat op senere på sommeren. Her kan foreninger, kulturinstitutioner, borgere, bygherrer og kommunen fx lave sjove events, udstillinger og koncerter, så vi fra start kan gøre Favrholm til et levende sted at bo og arbejde.

Over 40 kulturinstitutioner, foreninger og borgere fandt pionerånden frem, plantede flag og talte om, hvad de hver især drømmer om for Favrholm. Heriblandt var Hillerod.nu, Byforum, C4, Museum Nordsjælland, Musikskolen, Hillerød Kunstforening, Royal Stage, Hillerød Madmarked, Hillerød Motionsvenner, Styrk din krop, Hillerød Biblioteker, Hillerød Firmaidræt, Amnesty International, DGI, Salto, Klaverfabrikken, Provinsopolis, Hillerøds Riddere, Grejbank Hillerød, Hillerød Event, Streetlab, Grundtvigs Højskole, Frb. Amtsavis, Frivilligcenter Hillerød, Nordsjællands håndbold.

Har du lyst til at være med og følge udviklingen af Favrholm Pionercamp, er du meget velkommen til at deltage i Facebookgruppen: https://www.facebook.com/groups/308338087503899

Plant et flag, Karoline H Larsen. Fotograf: Christian Brems

Film fra eventet "Plant et flag"

Se filmen og hør hvad borgere, foreninger og erhvervsliv ønsker for Favholm
Logo