Spring menu over

Området kan komme til at indeholde omkring 2000 boliger, et stadion, butikker, og en række kulturtilbud og offentlige funktioner, som institutioner.

Stadionkvarteret skal være et levende kvarter vi deles om

Hvordan sikrer vi, at der kommer fællesskaber og samarbejde i fremtidens i Favrholm? Det har Hillerød Kommune i samarbejde med udviklingsselskabet Propreco A/S, Gehl Arkitekter og interne og eksterne aktører arbejdet med at konkretisere, og det er blevet til notatet "Et levende kvarter vi deles om, som skal være det fælles fodfæste og dialogværktøj til alle, der skal arbejde med udviklingen af Stadionkvarteret.

Du kan se notatet "Et levende kvarter vi deles om" her - PDF

 

Arkitektforslag for stadion og de nærmeste omgivelser

I 2022-2023 blev der afholdt en arkitektkonkurrence om et nyt stadion, idrætsanlæg og byrum i Favrholm Stadionkvarter. Det blev teamet Elkiær+Ebbeskov Arkitekter, Masu Planning, PLH Arkitekter og OJ Rådgivende Ingeniører der vandt konkurrencen.

Arkitektforslaget indgår nu i det videre arbejde med et dispositionsforslag - en plan, der skal konkretisere indholdet i Masterplan Stadionkvarteret, særligt for den første etape af Stadionkvarteret. Dispositionsforslaget vil efter politisk godkendelse blive sendt i offentlig høring. Vi forventer, at det sker i første halvdel af 2024.

Se plancherne fra Team Elkiær + Ebbeskov her - PDF

Logo