Spring menu over

Favrholm ligger tæt på Hillerød bymidte og midt i kulturhistorien

Hillerød by er en kulturens by med flere koncertsteder som Klaverfabrikken, Støberihallen og Royal Stage, New Note Festival, teatertruppen Mastodonterne og meget mere. Den hyggelige bymidte snor sig omkring Frederiksborg slot og slotssøen.

Nationalpark Kongernes Nordsjælland og parforcejagtlandskabet er som UNESCOS verdensarvsareal et udtryk for den naturlige sammenhæng med natur og kultur, der er karakteristisk for området i og omkring Hillerød.

Boligtyper i Favrholm

I Favrholm kommer der en blanding af boligtyper og -størrelser. Den kommende bydel består af flere delområder, som bliver udviklet over tid. De første boliger bliver tæt ved den nye S-togsstation og forventes at være klar til indflytning i 2025. I takt med at der planlægges for nye boliger, kan du følge udviklingen her på hjemmesiden under aktuelle projekter.

Nogle delområder kommer til at rumme både boliger og funktioner som dagligvarebutikker, kontorer, sportsfaciliteter, institutioner mv. Andre delområder vil primært være boliger.

Når Favrholm er færdigudbygget, forventes der at bo et sted mellem 4.000 og 8.000 nye indbyggere.

Læs om de aktuelle projekter i Favrholm her

I Favrholm er naturen en del af din hverdag

Naturen er altid lige om hjørnet i Hillerød. Slotsparken, Gribskov og Store Dyrehave er kun en gåtur væk. I skovene tæt ved Favrholm kan du både gå på opdagelse i fortidens historie og dyrke outdoor livet. Der er med andre ord rig mulighed for at finde plads til ro, fordybelse og udfoldelse.

I St. Dyrehave finder du blandt andet et 23 km langt mountainbike spor og parforcejagtlandskabet som er et UNESCO verdensarvsareal.

Hvorfor hedder den nye bydel Favrholm?

Hvor Novo Nordisk i dag har indrettet sit "Campus Favrholm", lå fra midten af 1800-tallet den gamle hovedgård Favrholm, og det er denne der har givet navn til den nye store bydel.


Logo